Concept

Welkom in Petit Restaurant!

Had je me 5 jaar geleden gevraagd wat ik vandaag zou doen, had ik je zot verklaard, had je me verteld dat ik mijn eigen restaurant zou beginnen. Horeca was veel te hard werken. Je hebt nooit tijd voor vrienden en familie en je moet altijd werken als andere mensen vrij zijn, maar kijk, zoals men zegt ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’. Mijn liefde voor koken & bezig zijn met eten heeft de overhand gekregen. En nu, na de toeristische sector, de hotelschool Ter Duinen & mijn werk als kok bij Alix, Table & Jardin d’amis in Gent, keer ik terug naar de bron. Terug naar ’t Fermetje. Terug naar huis. Terug naar Deinze.

Maar wat wil ik brengen? Met Petit Restaurant wil ik niet het warm water uitvinden, ik wil vooral lekker eten brengen die verschillende generaties aanspreekt in een gezellige setting. Hierbij mag je denken aan klassieke gerechten zoals vol-au-vent, osso bucco en bouillabaisse tot de iets hedendaagse gerechten als falafel, gnocchi en taco’s. Elke maand wordt het menu aangepast naargelang het seizoen & het aanbod. Aangezien ik zelf heel moeilijk kan kiezen, heb ik er voor gekozen om alles in kleine porties aan tafel te brengen, zo kan je van de verschillende gerechtjes proeven zonder keuzestress! Alles mag, niets moet.

We heten je alvast welkom & hopelijk tot snel! C.

Bekijk ons aanbod

Reservatie

Wil je zeker zijn van een plaatsje in Petit Restaurant? Vul dan onderstaande gegevens in & wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reserveer een tafel

Contact Details

Contact

Petit Restaurant au Grand Caf Driespoort

Gaversesteenweg 48/5, 9800 Deinze
0471/63 52 08
info@petitrestaurant.be
Open op donderdag-,  vrijdag- en zaterdagavond vanaf  18u30.
 

Contacteer Petit Restaurant

Je vindt ons terug in Grand Café Driespoort in Deinze  op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. 

'TfermetjeGrand cafe

© Petitrestaurant 2018 - Website by Sv-creations